
CRASSOSTREA GIGAS
NORSKE ØSTERS
De norske østersene vokser i sitt eget tempo i det kalde vannet i Nordsjøen. Østers betraktes som en endemisk invasiv art. Ved å høste dem, omdanner vi et potensielt problem til en bærekraftig ressurs. Kreativt gir vi logiske løsninger og bærekraftige skalldyr til våre kunder over hele verden. Fiskerne vi samarbeider med høster kun østers fra områder hvor de truer naturens biologiske mangfold ved å fortrenge lokale arter. Østersene plasseres i egne renseanlegg for sjømat kort tid etter at de er høstet for å bevare deres delikate smak og friskhet.
KONFEKT
Den mest elegante østersen av alle. Servert som konfekt i overflod med eller uten tilbehør.
MEDIUM
Den klassiske østersen, og en Fines de Claire-utfordrer, bare så mye bedre.
SORTIMENT
Norske østers fra Vestfold
(Minimum bestilling 50 stk)-
Konfekt/Liten - Forpakning 25/50/100
-
Medium - Forpakning 25/50/100
-
Store 300 gr.- Forpakning 25/50/100
-
Norske østers fra Østfold
(Minimum bestilling 50 stk)-
Konfekt/Liten - Forpakning 25/50/100
-
Medium - Forpakning 25/50/100
-
Lux- Forpakning 25/50/100
-
The Magnum - Forpakning 25/50/100
-
Norske flatøsters
(Minimum bestilling 50 stk)-
Østers Flat, små - Forpakning 25/50/100
-
Østers Flat, medium - Forpakning 25/50/100
-
Østers Flat, store - Forpakning 25/50/100
-
Østers Flat, store + - Forpakning 25/50/100
-
Østers Flat, 200g + - Forpakning 25/50/100
-